TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Κανελόνια με κιμά, φέτα και πιπεριά της Έφης

Ιούλ 1, 2016
in Μαγειρική
Κανελόνια με κιμά, φέτα και πιπεριά της Έφης
Share on FacebookShare on Twitter

Πραγματικά πεντανόστιμα…
ΥΛΙΚΑ :
500 γρ. κανελόνια
200 γρ. φρυγανιά
700 γρ. κιμά
1 κρεμμύδι ξερό
1 κρεμμύδι φρέσκο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.σ. κέτσαπ
500 ml χυμό ντομάτας
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
φέτα
μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αρχικά σοτάρουμε το ξερό ψιλοκομμένο κρεμμύδι μαζί με την ψιλοκομμένη πιπεριά και τον κιμά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την πάπρικα,το κέτσαπ, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, τη μισή συσκευασία από το χυμό ντομάτας και αφήνουμε τη γέμιση να βράσει.  Όταν είναι έτοιμη, την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τη φρυγανιά, τη φέτα και το μαϊντανό.  Ανακατεύουμε καλά και αφού κρυώσει λίγο γεμίζουμε τα κανελόνια.
Στρώνουμε τα κανελόνια σε ένα μεγάλο ταψί,το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς να αφήσουμε κενά και περιχύνουμε με τον υπόλοιπο χυμό ντομάτας.  Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη ακόμα και προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να σκεπαστούν(όχι παραπάνω).
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον αέρα,σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 50 λεπτά στους 190 βαθμούς.
Όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο,σβήνουμε το φούρνο,προσθέτουμε τριμμένα φέτα και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι και αφήνουμε για λίγη ώρα το φαγητό στο φούρνο με την πόρτα κλειστή ώστε να λιώσει το τυρί μας.
*Σημ.: Κάποια κανελόνια τα γέμισα με σαλάμι αέρος, τυρί και πιπεριά.  Μπορείτε να τα γεμίστε με κοτόπουλο,τυριά και αλλαντικά, σπανάκι ή τόνο.  Μπορείτε επίσης να κάνετε και μπεσαμέλ.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Έφη Μπαξεβάνη.

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Τυροκουλούρες
Μαγειρική

Τυροκουλούρες

Απρ 30, 2025
DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ
Μαγειρική

DONUTS – ΝΤΟΝΑΤΣ ΑΦΡΟΣ

Απρ 29, 2025
Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα
Μαγειρική

Πανεύκολα κουλούρια χωρίς ζύμωμα

Απρ 28, 2025
Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)
Μαγειρική

Χορτόπιτα κουλούρια (βλάχικη)

Απρ 27, 2025
Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης
Μαγειρική

Κουλούρια με ταχίνι by mairh σαν Θεσσαλονίκης

Απρ 26, 2025
Μυζηθρόπιτες
Μαγειρική

Μυζηθρόπιτες

Απρ 25, 2025
Next Post
Άλλο ένα Χρυσό μετάλλιο για τα Τρίκαλα στην Μαθηματική Βαλκανιάδα από τον Δημήτριο Λώλα

Άλλο ένα Χρυσό μετάλλιο για τα Τρίκαλα στην Μαθηματική Βαλκανιάδα από τον Δημήτριο Λώλα

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Κουτσιομπέλας

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Κουτσιομπέλας

7 Tips για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες στην παραλία

7 Tips για να βγάλεις τέλειες φωτογραφίες στην παραλία

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd