TrikalaView
Advertisement
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία
No Result
View All Result
TrikalaView
Home Μαγειρική

Ένα ολοκληρωμένο μενού που ετοιμάσαμε με την βοήθεια της φίλης μας Μariannas Karas για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Φεβ 13, 2016
in Μαγειρική
Ένα ολοκληρωμένο μενού που ετοιμάσαμε με την βοήθεια της φίλης μας Μariannas Karas για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Share on FacebookShare on Twitter
Σαλάτα με διάφορα λαχανικά
Ατομικά τσιζκεικ με σολομο
Καβουρομακαρονάδα
Πυραμίδα απόλαυσης

Αν σκέφτεστε να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον/την σύντροφό σας και θέλετε να φτιάξετε κάτι για αυτόν/αυτήν, η Marianna Karas και το trikalaview.gr σας έχει  μία όμορφη ιδέα ….Το μενού που σκέφτηκε και σας προτείνει η φίλη μας Marianna Karas αποτελείτε από τα παρακάτω πιάτα:

  1. Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά, ρόκα, αβοκάντο και κρανμπερι
  2. Ατομικά τσιζκεικ με καπνιστό σολομό
  3. Καβουρομακαρονάδα
  4. Πυραμίδα απόλαυσης

 

Σαλάτα με ανάμεικτα λαχανικά, ρόκα, αβοκάντο και κρανμπερι

Μια εύκολη και ωραία σαλάτα ιδανική να συνοδεύσει το Κυριακάτικο φαγητό μας. Πολύ υγιεινή καθώς περιέχει δυο πολύτιμους σύμμαχους της υγεία μας , το αβοκάντο και τα κράνμπερι. τα οποία είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και άλλα πολύτιμα συστατικά. Μπορεί να αποτελέσει και ένα ωραιότατο κυρίως πιάτο για όσους βρίσκονται σε δίαιτα ή σε διατροφή.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ :

πράσινη σγουρή σαλάτα κομμένη με τα χέρια,

μωβ σγουρή σαλάτα κομμένη με τα χέρια,

σπανάκι κομμένο με τα χέρια,

φυλλαράκια ρόκας,

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,

αβοκάντο κομμένο σε φέτες και σε κομματάκια,

κράνμπερι,

λίγα αμύγδαλα φιλέ,

φιστίκι αράπικο

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:

4-5 κ. σ ελαιόλαδο,

2 κ. σ κρέμα μπαλσάμικου,

λεμόνι,

πορτοκάλι,

αλάτι,

ελάχιστο λευκό πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 

Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας, τα κόβουμε με το χέρι και τα ανακατεύουμε. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τα βάζουμε όλα σε μια πιατέλα. Ανακατεύουμε το ελαιόλαδα με την κρέμα μπαλσαμικού, το αλάτι και το πιπέρι. Τα χτυπάμε με ένα πιρούνι να αναμειχθούν πολύ καλά. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με την μισή από τη βινεγκρέτ. Τελειώνουμε τη σαλάτα προσθέτοντας τα κομματάκια και τις φέτες του αβοκάντο, τα αμύγδαλα φιλέ, τα κράνμπερι και το αράπικο φιστίκι. Τα περιχύνουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ .  Σερβίρουμε…

Ατομικά τσιζκεικ με καπνιστό σολομό

Μια πρωτότυπη πρόταση με ιδιαίτερη γεύση.  Ατομικά τσιζκέικ με δυο ωραιότατα μαλακά τυριά… μασκαρπόνε και ρικότα συνδυασμένα με καπνιστό σολομό και μυρωδικά που απογειώνουν την γεύση.

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα:

2 μικρές ατομικές αποσπώμενες φόρμες σχήματος καρδιάς, κρίθινα κουλούρια αλεσμένα στο multi σε σκόνη ή φρυγανιές αλεσμένες στο multi ,
50 γρ. βούτυρο ,
300 γρ. ρικότα,
150 γρ. μασκαρπόνε,
200 γρ. καπνιστό σολομό,
άνηθο ψιλοκομμένο και για στόλισμα, 
ροζ πιπέρι,
λίγο αλάτι,
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο,
2-3 κ. σ. γάλα εβαπορέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αλέθουμε τα μπισκότα στο multi σε σκόνη και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στις ατομικές φόρμες και περνάμε τα τοιχώματά τους με λιωμένο βούτυρο για να μπορούμε να ξεφορμάρουμε με ευκολία. Τοποθετούμε το βρεγμένο μπισκότο στις ατομικές φόρμες πιέζοντας το να απλωθεί πολύ καλά και να έχει παντού το ίδιο πάχος. Τοποθετούμε στο φούρνο και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς στον αέρα. Αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα δυο τυριά και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε να αναμειχθούν και ρίχνουμε τον άνηθο και 2 κ. σ. γάλα εβαπορέ για να έχουμε μια αφράτη κρέμα τυριών. Προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό σε κομματάκια και το ροζ πιπέρι. Ελέγχουμε και προσθέτουμε λίγο αλάτι. Αφαιρούμε με προσοχή το ψημένο μπισκότο, (τη βάση) και βγάζουμε το αντικολλητικό χαρτί. Μεταφέρουμε το μπισκότο σε ένα πιάτο και περνάμε πάνω του τις ατομικές φόρμες δαχτυλίδι. Προσθέτουμε το μείγμα τυριών με το σολομό , το στρώνουμε πολύ καλά πάνω από τη βάση μπισκότα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με κομμάτια από καπνιστό σολομό και άνηθο.

Καβουρομακαρονάδα

Μια λίγο ασυνήθιστη μακαρονάδα αλλά πιστεύω αρκετά εντυπωσιακή. Εύκολο, γρήγορο και απλό πιάτο που δεν είναι απόλυτα καλοκαιρινό αφού μπορούμε να βρούμε φρέσκα καβούρια σχεδόν όλο τον χρόνο. Αλλά και αν δεν βρούμε μπορούμε να φτιάξουμε αυτήν την υπέροχη μακαρονάδα με καβουρόψιχα σε κονσέρβα.

ΥΛΙΚΑ :

3-4 καβούρια (καλό είναι να είναι μεγάλα για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ψίχα από το εσωτερικό τους, εγώ συμπλήρωσα και καβουρόψιχα από κονσέρβα)

1 κονσέρβα καβουρόψιχα,

500 γρ. σπαγγέτι Νο 6,

6-7 ντοματίνια κομμένα στη μέση,

1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους,

1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους,

100 γρ. φέτα,

μισό ματσάκι ψιλοκομμένο μαιντανό,

½ ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί,

3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα,

αλάτι,

πιπέρι,

πάπρικα καπνιστή,

ρίγανη,

1 κ. σ. σόγια σος ,

μια σκελίδα σκόρδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε τα καβούρια τα χτυπάμε ελαφρά μ’ ένα γουδοχέρι και τα βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για περίπου μισή ώρα. Αφού βράσουν τα καβούρια σουρώνουμε το νερό για να βγάλουμε τυχόν κομματάκια από καβούρια και βράζουμε στο ίδιο νερό τα μακαρόνια για να πάρουν άρωμα και γεύση. Εν τω μεταξύ ανοίγουμε από την κοιλιά τα βρασμένα καβούρια και βγάζουμε όση ψίχα μπορούμε να πάρουμε. Αφήνουμε τις δαγκάνες όπως έχουν. Σε ένα γυάλινο πιάτο βάζουμε την καβουρόψιχα με 1 κ. σ σόγια σος και καπνιστή πάπρικα. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο για 2-3 λεπτά. Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα ντοματίνα κομμένα στη μέση.  Σοτάρουμε 2-3 λεπτά ακόμη και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε 1 κουτάλα ζωμό από τα μακαρόνια που βράζουν, το πιπέρι , τις δαγκάνες και τα καβούρια για να πάρει γεύση και άρωμα η σάλτσα μας και αφήνουμε να βράσει για 10λεπτά μέχρι να πήξει. Μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτουμε τη ψίχα από τα καβούρια τη φέτα, την ρίγανη και τον μαϊντανό. Μόλις βράσουν και τα μακαρόνια τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Προσθέτουμε και τις δαγκάνες και ένα-δυο καβούρια και σερβίρουμε.

Πυραμίδα απόλαυσης

Ένας κορμός…. μια έμπνευση της στιγμής… Η αγάπη μου για τους κορμούς είναι μεγάλη … Έχω δοκιμάσει άπειρες συνταγές … Αυτός όμως ο κορμός είναι ξεχωριστός. Είναι ο κορμός που επέλεξα να του δώσω άλλη μορφή στο κόψιμο και στην παρουσίαση αν και τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι υλικά γνωστά σε όλους μας.  Υλικά που χρησιμοποιούμε συνήθως σε πολλούς σοκολατένιους κορμούς. Σοκολατένιο παντεσπάνι, μους σοκολάτας και γλάσο σοκολάτας. Τελείωσα τον κορμό μου με τρούφα και σιρόπι σοκολάτας. Ας ξεκινήσουμε…
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ:
5 αυγά ,
110 γρ. ζάχαρη,
90 γρ. αλεύρι,
30 γρ. κακάο
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
σιρόπι σοκολάτας,
γλάσο σοκολάτας,
μαρμελάδα φρούτα του δάσους
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ :
300 γρ. κρέμα γάλακτος ,
300 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο,
150 γρ. γάλα εβαπορέ,
1 λοβό βανίλιας
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ :
1 ¼ κούπα ζάχαρη,
1 κούπα σκόνη κακάο χωρίς γλυκαντικά ,
1 κούπα νερό,
λίγο αλάτι,
1 βανίλια
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ :
150 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% ,
300 γρ. κουβερτούρα,
20 γρ. μέλι ,
τρούφα σοκολάτας,
λίγο ρούμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ:
Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κακάο και το αλάτι σε ένα μικρό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε καλά και έπειτα προσθέτουμε το νερό. Αφήνουμε το μείγμα να πάρει μια βράση, ανακατεύοντας συχνά. Μειώνουμε τη θερμοκρασία (γιατί φουσκώνει ) και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για άλλο 1 λεπτό. Παίρνουμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια, ανακατεύοντας. Το αφήνουμε να κρυώσει. Χρησιμοποιούμε όσο χρειαζόμαστε και το υπόλοιπο το αποθηκεύουμε σε γυάλινο μπουκάλι σε δροσερό χώρο.
ΕΚΤΕΛΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε παχύρευστη μορφή . Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομμάτια και την τοποθετούμε σε ένα μπολ. Βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα το γάλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Ρίχνουμε το λοβό βανίλιας για άρωμα. Όταν πάρει βράση το γάλα το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομογενοποιούμε πολύ καλά το γάλα με την κουβερτούρα και προσθέτουμε την παχύρευστη σαντιγί. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις και την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες να σταθεροποιηθεί. 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ  ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ :
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και τα ανακατεύουμε πολύ καλά Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τους κρόκους με τα 60 γρ. ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν. Χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με την υπόλοιπη ζάχαρη (50 γρ) γρ. σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να έχουμε μια σφιχτή μαρέγκα.  Παίρνουμε λίγη από τη μαρέγκα περίπου το 1/3 και την ανακατεύουμε απαλά με τους χτυπημένους κρόκους μέσα στο μίξερ. Ρίχνουμε το αλεύρι με το κακάο από ψηλά σαν βροχή μέσα στους χτυπημένους κρόκους. Προσθέτουμε και την υπόλοιπη μαρέγκα και ανακατεύουμε απαλά. Απλώνουμε το μείγμα πάνω σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Το μείγμα πρέπει να το απλώσουμε έτσι ώστε να έχει παντού το ίδιο πάχος Ψήνουμε στους 170ο για 12-15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και το ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα. 
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ : 
Παίρνουμε μια κουτάλα της σούπας από το σιρόπι της σοκολάτας και το βάζομε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε 2 κ. σ ρούμι. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Ραντίζουμε το μπισκότο με το σιρόπι σοκολάτας με το ρούμι. Απλώνουμε τη μους. Από πάνω ρίχνουμε κουταλιές μαρμελάδας από φρούτα του δάσους. Τυλίγουμε σε ρολό και τον τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να σταθεροποιηθεί.. Βγάζουμε το ρολό από το ψυγείο και με ένα βρεγμένο μαχαίρι το κόβουμε σε κομμάτια 15 εκ. μήκος το κάθε κομμάτι.  Εάν το ρολό δεν έχει σταθεροποιηθεί πολύ καλά το βάζουμε για 1 ώρα στην κατάψυξη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:
Σε ένα μπολ τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και ρίχνουμε το μέλι. Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και την αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα με το μέλι.  Ενώνουμε πολύ καλά την κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για λίγο να σταθεροποιηθεί. Βάζουμε τα κομμάτια από το ρολό σε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε το γλάσο. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμο το γλάσο να σταθεροποιηθεί σηκώνουμε τα κομμάτια από το ρολό όρθια να περάσουμε με γλάσο και το κάτω μέρος ( το μέρος που ακουμπούσε στη λαδόκολλα). Γαρνίρουμε με τρούφα σοκολάτας όλο το ρολό. Το βάζουμε στη κατάψυξη για μια ώρα και κόβουμε το κάθε ρολό διαγώνια.

Καλή επιτυχία.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε και να εντυπωσιάσετε τον/την σύντροφό σας.

To μενού είναι μία ιδέα της φίλης μας Marianna Karras (τις συνταγές της οποίας βρίσκουμε και εδώ : https: //www. facebook.com/mageireuodasmetimarianna?__mref=message_bubble και στο Marianna’s γεύσεις).

ShareTweetShare
Goodys

Related Posts

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα
Featured

Μία πίτα που τη λένε…Πισπιλίτα

Απρ 23, 2025
Μπουγάτσα
Μαγειρική

Μπουγάτσα

Απρ 23, 2025
Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης
Μαγειρική

Πάστα με περισσεύματα από το Πάσχα της Έφης

Απρ 23, 2025
Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας
Μαγειρική

Αρακάς στην γάστρα με αρνάκι σούβλας

Απρ 22, 2025
Λάπατα με αρνί
Μαγειρική

Λάπατα με αρνί

Απρ 21, 2025
Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;
Μαγειρική

Περίσσεψε αρνάκι ή το κατσικάκι; Τι το κάνουμε;

Απρ 21, 2025
Next Post
«Κάνει να βάψω τα μαλλιά μου στην εγκυμοσύνη ή όχι;»

«Κάνει να βάψω τα μαλλιά μου στην εγκυμοσύνη ή όχι;»

81 οι νεκροί από την γρίπη – Εμφανίστηκε και ο τύπος Β

81 οι νεκροί από την γρίπη - Εμφανίστηκε και ο τύπος Β

Έγκλειστος φρονιμίτης: Πώς γίνεται η εξαγωγή (βίντεο)

Έγκλειστος φρονιμίτης: Πώς γίνεται η εξαγωγή (βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook Twitter Instagram

Facebook

Facebook

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΤΙΤΛΟΣ: trikalaview.gr
ΕΔΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΤΚ 42100,  ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΗ: ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
Α.Φ.Μ: 100286824
Δ.Ο.Υ.: ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΩΤΗΡΑ,  ΤΚ 42100, ΣΩΤΗΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6945436929
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] (ΣΥΝΤΑΞΗ)
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΤΣΑΓΓΑΡΑΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (trikalaview.gr)

Μελος του eMedia Αριθμός Μητρώου: 13797

Δήλωση Συμμόρφωσης με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 για την Αντιμετώπιση Παράνομου Περιεχομένου
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

Αριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.242752

 

 

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Τοπικά
  • Θεσσαλία
  • Εκλογές
  • Ελλάδα
  • Πολιτισμός
  • Κηδείες
  • Επιχειρείν
  • Συνεντεύξεις
  • Απόψεις
  • Εκλογές
  • Αφιερώματα
  • Μαγειρική
  • Οικογένεια
  • Αθλητικά
  • Τεχνολογία
  • Υγεία
  • Ομορφιά
  • TravelView
  • Βιβλιοπροτάσεις
  • Παράξενες ειδήσεις
  • Διατροφή
  • Μύλος των ξωτικών
  • ό,τι να ναι
  • Επικοινωνία

© 2020 Trikalaview Crafted with ♡ i-sd