Βόλος: Γυναίκα βρήκε τσάντα «θησαυρό» με 20.000 ευρώ και τον παρέδωσε στην αστυνομία

Την είχε ξεχάσει πελάτης στο καφέ της – Εκτός από τα χρήματα, η τσάντα περιείχε και ένα χρυσό ρολόι αξίας 30.000 ευρώ, κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών.

Την εντιμότητά της απέδειξε μία γυναίκα στο Βόλο, η οποία πασχίζει καθημερινά για το μεροκάματο, καθώς βρήκε στο καφέ που διατηρεί απέναντι από τον σταθμό του ΟΣΕ στο Βόλο, έναν μικρό θησαυρό, μία τσάντα με 20.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία.
Πρόκειται για την Άννα Μιαρίτη, που σε δηλώσεις της στο magnesianews.gr εξήγησε ότι η τσάντα έπεσε από πελάτη του καταστήματος πίσω από μια καρέκλα. Σύμφωνα με την ίδια, χθες το πρωί, όπως κάθε μέρα, εξυπηρετούσε τον κόσμο που πηγαίνει καθημερινά στο καφέ. Μετά τις 11 το πρωί είχε κίνηση το καφέ και ενώ η κίνηση κόπασε, η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε δύο νεαρούς που κοιτούσαν επίμονα στην εξωτερική πλευρά του καταστήματος.
Η κ. Μιαρίτη βγήκε να δει τι κοιτάζουν και πρόσεξε ότι πίσω από μια καρέκλα είχε πέσει μια τσάντα που ήταν μισάνοιχτη και μπόρεσε να διακρίνει δύο σακούλες με χαρτονομίσματα. Η ίδια ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία, λίγη ώρα αργότερα στο κατάστημα πήγαν δύο αστυνομικοί, που αφού ενημερώθηκαν τι είχε γίνει, πήραν την τσάντα και μαζί με τη γυναίκα πήγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.
Εκεί η τσάντα ανοίχτηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε περίπου 20.000 Ευρώ. «Δεν πίστευα στα μάτια μου ότι υπήρχαν τόσα χρήματα. Επίσης στην τσάντα υπήρχαν έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα του ιδιοκτήτη της», τόνισε η ιδιοκτήτρια.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα 19.900 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, 100, 200 και 500 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι του οποίου η αξία εκτιμήθηκε στα 30.000 ευρώ, χρυσές κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου που ασχολήθηκε με την υπόθεση, εντόπισε από το διαβατήριο που υπήρχε στην τσάντα τον ιδιοκτήτη της ο οποίος και κλήθηκε να μεταβεί για να την παραλάβει.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εργολάβο, κάτοικο Αθηνών που ταξιδεύει συχνά ενώ όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης – κάτοχος της τσάντας έδωσε τα νόμιμα εύρετρα στη γυναίκα.
Πηγή: magnesianews.gr & http://energospolitis.gr/volos-gynaika-vrhke-tsanta-thisauro/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ