Βόλος: Δικογραφία σε βάρος 38χρονης για υπόθεση μαστροπείας

Δικογραφία σε βάρος 38χρονης για συνέργεια σε μαστροπεία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για υπόθεση μαστροπείας που είχε αποκαλυφθεί στον Βόλο τον περασμένο Νοέμβριο.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετά από ραντεβού που κλείστηκε, πήγε στο ξενοδοχείο κι εκεί εμφανίστηκαν δύο νέες γυναίκες αλλοδαπές στις οποίες έδωσε το ποσό των 240 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον δύο ανδρών, οι οποίοι φέρονται ότι έκλειναν τα ραντεβού και εξωθούσαν αλλοδαπές στην πορνεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες πήγαιναν τις αλλοδαπές σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και κανόνιζαν ερωτικά ραντεβού πελατών με τις κοπέλες σε ξενοδοχεία.

Μετά από έρευνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη και της 38χρονης η οποία φέρεται ότι λειτουργούσε ως ενδιάμεσος για να κλείνονται τα ερωτικά ραντεβού.

πηγη: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/885253/volos-dikografia-se-varos-38xronis-gia-ypothesi-mastropeias#ixzz5FdoDMhbV

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ