Θρίλερ με αεροσκάφος που αγνοείται στη Λάρισα

Θρίλερ με αεροσκάφος που αγνοείται στη Λάρισα

ΈΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

Ολονύχτιο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας μετά την εξαφάνιση ενός υπερελαφρού αεροσκάφους τύπου TL 20 της αερολέσχης Λάρισας, στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επέβαιναν δύο άνθρωποι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός υπερελαφρού αεροσκάφους που απογειώθηκε αργά το απόγευμα από την αερολέσχη Λάρισας. Στο αεροσκάφος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιβαίνουν δύο άτομα και οι έρευνες επικεντρώνονται στις περιοχές Δένδρα και Πλατανούλια.

Το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα της περιοχής και πλέον δεν απαντούν σε καμία κλήση.

larisa

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους πιλότους είναι εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας από την 120 Πτέρυγα Μάχης στην Καλαμάτα.

Στις έρευνες μετέχει και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με πέντε οχήματα, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή ελικοπτέρου Απάτσι.

larisa 2

Σε επικοινωνία του CNN Greece με την Πυροσβεστική, σημείωσαν πως το αεροπλάνο έχει χαθεί από τα ραντάρ και διεξάγονται έρευνες ακόμα και στην περιοχή του Τυρνάβου για τον εντοπισμό του.

larisa 3

Πηγή:cnn.gr & http://tvonenews.com.cy/thriler-me-aeroskafos-poy-agnoeitai-sth-larisa

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ