Θα πας σε beach γάμο και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Σου έχουμε πολλές προτάσεις

Οι γάμοι όπου το πάρτι γίνεται παραθαλάσσια είναι σίγουρα οι πιο διασκεδαστικοί! Ο κόσμος είναι πιο χαλαρός, η ατμόσφαιρα θυμίζει σχολική εκδρομή και το dresscode είναι σαφώς πιο ανεπιτήδευτο. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αποφύγεις τα στενά, structured ρούχα και τα υπερβολικά ψηλά παπούτσια. Καμιά δεν θέλει να παραπατάει πάνω στην άμμο. Εδώ, λοιπόν, αρχίζουν τα στυλιστικά προβλήματα. Γίνεται να είσαι και χαλαρά ντυμένη, αλλά ταυτόχρονα και ξεχωριστή και πολύ λαμπερή; Φυσικά και γίνεται.

Το cool location δεν στερεί σε κάτι από την ιερότητα και την επισημότητα του μυστηρίου και του γεγονότος αυτού καθεαυτού, γι’ αυτό εμείς ανατρέξαμε στα αγαπημένα μας Instagram accounts των πιο διάσημων fashion bloggers του πλανήτη και βρήκαμε εμφανίσεις, total looks και φορέματα που είναι κάτι παραπάνω από ιδανικά για beach γάμο. Δες ποιο ταιριάζει στο στυλ σου και πάρε ιδέες… η wedding season έχει και επισήμως ξεκινήσει!

πηγή :http://www.queen.gr/pantreyomai/story/143699/tha-pas-se-beach-gamo-kai-den-xereis-ti-na-foreseis-soy-exoyme-polles-protaseis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ