Σύγχρονο ενδοστεφανιαίο υπέρηχο(IVUS) και γαστρεντερολόγο απέκτησε το Νοσοκομείο Τρικάλων

Το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων στα πλαίσια της στόχευσης για εξασφάλιση εξοπλισμού σύγχρονης τεχνολογίας ανακοινώνει ότι παρέλαβε και πλέον διαθέτει έναν σύγχρονο ενδοστεφανιαίο υπέρηχο(IVUS).
Το μηχάνημα αυτό ελέγχει το εσωτερικό του αγγείου, δηλαδή τον αυλό του αγγείου, τη σύσταση της αθηρωματικής πλάκας και το βαθμό στένωσης. Επίσης ελέγχει την ορθή τοποθέτηση stent στα στεφανιαία αγγεία στους ασθενείς που υποβάλλονται σε αγγειοπλαστική.
Γαστρεντερολόγος
Γαστρεντερολόγο απέκτησε το Νοσοκομείο Τρικάλων. Ο Επιμελητής Β’  κ. Κουκουράτος ορκίστηκε κι έχουν ήδη ξεκινήσει τα ραντεβού για τους πολίτες κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 9.00π.μ μέχρι και 13.00μ.μ. κάθε  Δευτέρα, Τετάρτη  και Παρασκευή λειτουργεί Ενδοσκοπικό Ιατρείο κατόπιν συνεννόησης με τον θεράποντα ιατρό.
Το Νοσοκομείο μέχρι σήμερα δεν είχε ιατρό με την ειδικότητα του Γαστρεντερολόγου και οι ασθενείς ήταν αναγκασμένοι να καταφεύγουν σε ιδιώτες ιατρούς  ή σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα εκτός της πόλης, μπαίνοντας σε ταλαιπωρία και χρονοβόρες διαδικασίες, που συχνά είχαν επιπτώσεις στην υγεία τους  ακόμη και  στη ζωή τους.
Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων  εύχεται στον ιατρό, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη για την καλύτερη εξυπηρέτηση και φροντίδα των ασθενών.

 

ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ 1.jpgΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ 2.jpg

ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ 3.jpg

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ