Σεμινάριο Shakespeare για παιδιά & εφήβους με τον Γιώργο Τσιαντούλα

Το Πολιτιστικό Εργαστήρι έαρ συνεχίζοντας δυναμικά τις δράσεις του, οργανώνει σεμινάριο έξι εβδομάδων για παιδιά 8+ και εφήβους γύρω από τον θαυμαστό κόσμο του μεγάλου δραματουργού William Shakespeare, υπό τη διδασκαλία του ηθοποιού Γιώργου Τσιαντούλα. Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι οι μαθητές θα εξερευνήσουν μερικά από τα σημαντικότερα έργα του και την βιογραφία του Σαίξπηρ, και θα εξοικειωθούν με τη σαιξπηρική γλώσσα, καλλιεργώντας ταυτόχρονα δεξιότητες όπως η συγκέντρωση, η ομαδικότητα, η σκηνική επικοινωνία, η υποκριτική, η σωματική κίνηση και η χρήση της φωνής. Οι μαθητές θα φτιάξουν τα δικά τους κοστούμια, θα μάθουν σκηνική ξιφασκία και θα φτιάξουν τα δικά τους σκηνικά για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε γονείς και φίλους στο τέλος του σεμιναρίου! Ξωτικά, μεγάλοι έρωτες, σπαθιά, προδοσίες, ζήλιες, βασιλιάδες, πριγκίπισσες, μεταμορφώσεις και μαγικά φίλτρα είναι λίγα από τα πολλά που θα συναντήσουν οι μαθητές στα έργα του Σαίξπηρ! Δηλώστε συμμετοχή τώρα! Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Από Κυριακή 14/01 και για κάθε Κυριακή έως 18/02

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ.:
6973615009 & 6987678101
Π. Εργαστήρι Ν. Τρικάλων
Ιωάννη Καλαμιώτη 14
eartrikala@gmail.com

Βιογραφικό:
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών και του Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Από το 2012 συνεργάστηκε με την ομάδα του Στάθη Λιβαθινού, νυν καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στις παραστάσεις «Ιλιάδα» του Ομήρου σε παγκόσμια περιοδεία 2013-2016 σε Ισπανία, Ολλανδία, Μόντρεαλ, Χιλή, Κύπρο, και «O γάμος του Φίγκαρο» (Μέγαρο Μουσικής, 2015). Το 2016-17 υπήρξε σε πανευρωπαϊκή περιοδεία με τη παράσταση «Ορέστεια» σε σκηνοθεσία του παγκοσμίας φήμης Ιταλού σκηνοθέτη Romeo Castellucci, με παραστάσεις που ξεκίνησαν στο Παρίσι σ’ ένα από τα εμβληματικοτερα ευρωπαϊκά θέατρα, Odeon, και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Γαλλία, στην Ιταλία, Γερμανία και Βέλγιο.
Από τον Οκτώβριο του 2015 έρχεται κάθε Κυριακή και διδάσκει στα Τρίκαλα στο Πολιτιστικό Εργαστήρι «Έαρ» θεατρικό παιχνίδι για παιδιά, εφήβους καθώς και θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων με το οποίο και παρουσίασε το καλοκαίρι του 2015 την παράσταση-αφιέρωμα στη ζωή του Βασίλη Τσιτσάνη «Στης ζωής τη στράτα» στο θέατρο Φρούριο υπό τη σκηνοθετική του οδηγία, καθώς και τις παραστάσεις “Annie”(2016), «Γιατί το πουλί στο κλουβί κελαηδάει» (2016) & “American South” (2017) στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων. Αυτη τη στιγμή βρίσκεται στο πλάι του καταξιωμένου Έλληνα σκηνοθέτη Δημήτρη Παπαϊωάννου στην παγκόσμια περιοδεία για το 2017-2019 με τη παράσταση «The Great Tamer».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ