Σχετικά με τον Μιχάλη…-Σε μία επιτυχημένη εκδήλωση η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Τρικαλινής Φανής Γεωργολοπούλου

Σε μία άκρως επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου της Φανής Γεωργολοπούλου με τίτλο «Σχετικά με τον Μιχάλη». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Σουίτα art cafe στα Τρίκαλα από τις εκδόσεις «πνοή».Δεκάδες ήταν οι φίλοι και οι γνωστοί που προσήλθαν για να ενημερωθούν σχετικά με το νέο βιβλίο της Φανής Γεωργολοπούλου. Για το βιβλίο της μίλησε η ίδια η συγγραφέας -ψυχολόγος και η φιλόλογος Ρούλα Μερεντίνα-Σαριώτη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά ο Παναγιώτης Μαγκλάρας.

Η ιστορία

Ενοχές, διλήμματα, όνειρα που διαψεύστηκαν, ελπίδα… Όπως αναφέρθηκε, το βιβλίο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία κι ο Μιχάλης υπαρκτό πρόσωπο.

Ο Μιχάλης ξεκίνησε τη ζωή του μ’ ένα χρυσό κουτάλι στο στόμα. Δεν ασχολήθηκε ποτέ κάποιος μαζί του, αλλά ό,τι ήθελε το είχε μ\’ ένα τηλεφώνημα. Άλλα παιδιά στην ηλικία του δημιουργούσαν, αγωνίζονταν και χαίρονταν με ό,τι έκαναν, εκείνος όμως δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει για κάτι. Τα θεωρούσε όλα δεδομένα, γι\’ αυτό απαιτούσε όλο και περισσότερα.

Ώσπου μια συνάντηση άλλαξε τον κόσμο του. Ένας άνθρωπος με εντελώς διαφορετικές παραστάσεις κατάφερε να δώσει στον Μιχάλη το σημαντικότερο δώρο: τη χαρά της ζωής.

Η συγγραφέας

Η Φανή Γεωργολοπούλου γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Καρδίτσας και σπούδασε στο παιδαγωγικό τμήμα της Φλώρινας και στο παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει μεταπτυχιακό στην ψυχολογία εφήβων.

Λογοτεχνικά κείμενά της έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά των Τρικάλων. Το έργο της Σχετικά με τον Μιχάλη είναι το τρίτο της βιβλίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ