Πάτα play και κάψε 500 θερμίδες ανά προπόνηση. Τόσο απλά

Ξεκινάμε ήδη προετοιμασία για τα… Χριστούγεννα!

Και ποια γυναίκα δεν παραπονιέται για αυτά τα ένα, δύο κιλάκια παραπάνω. Το έχουμε στο DNA μας και πάντα κάτι θα μας «χαλάει». Στην πραγματικότητα, όμως, πίσω από αυτήν την γκρίνια υπάρχουν στο παρασκήνιο κάποιες ακυρώσεις προπονήσεων, κάποια burgers, κάτι ποτά και όλα αυτά μαζί φάνηκαν στην ζυγαριά.  Τώρα είσαι πεπεισμένη πως θα μπει στο παιχνίδι της γυμναστικής δυναμικά και ορεξάτη.

Στην περίπτωση που θες να κάψεις μερικές θερμίδες και να δεις τους αριθμούς της ζυγαριάς να παίρνουν την κατιούσα, χρειάζεσαι ένα αερόβιο πρόγραμμα. Μόλις φτάσεις τα κιλά που πρέπει, ξεκίνα και ασκήσεις ενδυνάμωσης και βασικά μοίρασε την προπόνηση σου στα δύο. Τριάντα λεπτά αερόβιας, τριάντα λεπτά ενδυνάμωσης.

Να σου υπενθυμίσουμε βέβαια πως μία προπόνηση την εβδομάδα δεν αρκεί. Πάτα το play και ακολούθησε το παρακάτω πρόγραμμα τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Τέλος, πρόσεξε λίγο περισσότερο την διατροφή σου και μην ξεχνάς να ενυδατώνεις τον οργανισμό σου με αρκετό νερό.

πηγή :http://www.queen.gr/well-being/fitness-eyexia/story/149120/pata-play-kai-kapse-500-thermides-ana-proponisi-toso-apla

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ