Λαβράκια στη λαδόκολλα

Λαβράκια στη λαδόκολλα με σάλτσα μουστάρδας…

Υλικά :

λαβράκια
ρίγανη
αλάτι
κόκκινο πιπέρι
μαύρο πιπέρι
μουστάρδα
ελαιόλαδο
λαδόκολλα

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα ψάρια μας. Τοποθετούμε την λαδόκολλα στο ταψί. Σε ένα μικρό μπολάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνει μία παχύρρευστη σάλτσα. Βάζουμε τα ψάρια μας στην λαδόκολλα και αλείφουμε με την σάλτσα ακόμα και μέσα στην κοιλιά Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο στην κάτω αντίσταση και το αέρα για συνολικά 20 λεπτά. Πρώτα τα ψήνουμε για 5 λεπτά τα γυρίζουμε ψήνουμε για 10 λεπτά τα γυρίζουμε και τα αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά, αυτό το κάνουμε για να γίνει κρούστα σαν τηγανητά και για να μην μας κολλήσει το ψαράκι.

Καλή επιτυχία.

Η συνταγή είναι της Μαργαρίτη Κωνσταντίνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ