Καίτη Παπανίκα: Η τελευταία συγκλονιστική συνέντευξή της – «Παλεύω με τον καρκίνο»

Η τελευταία συνέντευξη της Παπανίκα: «Παλεύω με τον καρκίνο, αυτός είναι ο τελευταίος μου ρόλος»

Η Καίτη Παπανίκα έφυγε εχθες από τη ζωή και στα τέλη του 2016, σε μία συγκλονιστική συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει στη Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα: «Με την αρρώστια αυτή, τον καρκίνο, παλεύω από το 2009. Δεν θέλω να αναφέρω ούτε το όνομα… Όχι, τον θάνατο δεν τον φοβάμαι. Δεν θέλω όμως να ταλαιπωρηθώ. Το παλεύω και θα το παλέψω μέχρι τέλους. Άλλωστε, όλοι από κάτι θα πεθάνουμε. Είτε λέγεται καρκίνος, είτε άλλη αρρώστια… Πιστεύω ότι ο τελευταίος μου ρόλος θα είναι στο «Συγγνώμη μαμά». Θέλω να τελειώσω με αυτόν την καριέρα μου».

«Είναι εδώ και 7 χρόνια που το ξέρω. Του άρεσε, φαίνεται, το σώμα μου και έμεινε μέσα. Στην ουσία, πηγαινοέρχεται η αρρώστια μου. Η δική μου η αρρώστια είναι σε δύσκολα σημεία. Ασ’ τα, μην τα ψάχνεις. Γράψε ότι περνάω την αρρώστια μου με αισιοδοξία. Προσεύχομαι συνέχεια, έχω κάνει τάματα, αλλά -το κυριότερο- βοηθάω όσο μπορώ αδυνάτους, για να μου το επιστρέψει ο Θεός σε υγεία» είχε πει τότε.

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/489287/h-teleytaia-synenteyxi-tis-papanika-paleyo-me-ton-karkino-aytos-einai-o-teleytaios-moy-rolos#ixzz4jrMfd6XV

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ