“Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία”-Συνέδριο στον Βόλο

H Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίαςκαι ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ»διοργανώνουντο συνέδριο «Η Μαγνησία ως Τουριστικός Προορισμός: Δυνατότητες και Εργαλεία», την Τετάρτη, 18Απριλίου 2018 και ώρα 16:30 στοDOMOTELXENIAHotel, Πλαστήρα 1 στο Βόλο.

Ο τουρισμός στον 21ο αιώνα έχει διαφοροποιηθεί δραματικά. Αυτό, μεταξύ άλλων, οφείλεται και στην υψηλή διείσδυση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην τουριστική βιομηχανία, στην ανάγκη να διασφαλισθεί και να προβληθεί η ποιότητα των τουριστικών προορισμών καθώς και στην ανάγκη να εμπλουτιστεί η τουριστική εμπειρία των ταξιδιωτών αξιοποιώντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής.

Σκοπός του συνέδριου είναι η ανάδειξη της αναγκαιότητας αξιοποίησης της πολιτιστικής πολυμορφίας στη βιομηχανία του τουρισμού, η κατανόησητων τάσεων και των τοπικών δυνατοτήτων, αλλά και η ενημέρωση για τα νέα εργαλεία και τις σύγχρονες μεθόδους που διευκολύνουν την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Μαγνησίας ως τουριστικό προορισμό, παρουσιάζοντας τέλοςτα ενεργά χρηματοδοτικά προγράμματα προς την κατεύθυνσή αυτή.
Εξειδικευμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα παρουσιάσουν και θα αναδείξουν την σημασία του τουρισμού ωςμέσο ανάπτυξης κατά την οικονομική κρίση, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί «Βεβαίωση Συμμετοχής» καιφάκελος συνεδρίου ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνεικαι το βιβλίοπου αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργουCS.Tour για την ανάπτυξη της Πολιτισμικής Επίγνωσης και τωνΚοινωνικώνδεξιοτήτων και απευθύνεται σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν μια καριέρα στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για τη συμμετοχή σας απαιτείται προεγγραφή, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και την προεγγραφή συμμετοχής στο συνέδριο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίουhttp://synedrio.cstour.eu/ή επικοινωνήστε με την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας στο τηλ. 2421020273 ή τον Εκπαιδευτικό ΟργανισμόΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο, τηλ. 2421038333, και στο email του συνεδρίου: synedriocstour@dimitra.gr.

Πηγή: https://www.onlarissa.gr/2018/04/13/i-magnisia-os-toyristikos-proorismos-dynatotites-kai-ergaleia-synedrio-ston-volo/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ