Γεμιστά μανιτάρια

ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ…

Υλικά για 6 μεγάλα μανιτάρια:
150 γρ. μπέικον
τα κοτσάνια από τα μανιτάρια
2 αυγά
1 κουτί κρέμα γάλακτος το μικρό
100 γρ. τυρί γκούντα
100 γρ. τυρί έμενταλ
80 γρ. φρυγανιά
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Πρώτα ζεματίστε τα μανιτάρια για 5 λεπτά από την ώρα του κοχλασμού. Πολτοποιειστε στο μπλέντερ τα κοτσάνια και το μπεικον.
Ρίξτε τα σε μια λεκάνη , ανακατεξτε με τα αυγά, την φρυγανιά, τα τυριά, την μισή κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι.
Κάντε μπαλίτσες και βάλτε πάνω στα μανιτάρια.  Ρίξτε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος από πάνω και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Γωγώ Σαμίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ