Φοβερή ανατροπή στην κλοπή της δεκαετίας με τον «θησαυρό» του Βόλου – Τι λέει ο αδελφός του θύματος

Την ώρα που η ελληνική αστυνομία καλείται να λύσει τον γρίφο της…κλοπής της δεκαετίας με τον μυθικό «θησαυρό» του Γιώργου Δεληγιώργη από τον Βόλο, ο αδελφός του δίνει νέα δεδομένα στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Δεληγιώργης, αδελφός του Γιώργου Δεληγιώργη που σύμφωνα με καταγγελία του στην αστυνομία αφαιρέθηκαν από το σπίτι του 1,3 εκατομμύρια ευρώ και 900 χρυσές λίρες, δήλωσε στην TRT ότι από το διαμέρισμα της παραλίας αφαιρέθηκαν 50.000 ευρώ.

Όπως είπε ο Νίκος Δεληγιώργης αφενός δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του Γιώργος 92 ετών, αφετέρου ο ίδιος του ανέφερε πως στην αστυνομία κατήγγειλε την κλοπή μόλις 50.000 ευρώ.

Μάλιστα επέμενε πως δεν γνώριζε από που προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατομμύρια και τις λίρες. Όπως δήλωσε , την ίδια απορία έχει και η αστυνομία! Ωστόσο συμπλήρωσε πως οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, παρότι νωρίτερα υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν ζούσε ο θρυλικός Μπαρμπαρόσα θα ζήλευε τις λίρες του Δεληγιώργη.

Πηγή: e-thessalia.gr

πηγή : http://www.onlarissa.gr/2018/01/03/foveri-anatropi-stin-klopi-tis-dekaetias-ton-thisavro-tou-volou-ti-lei-o-adelfos-tou-thymatos/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ