«Φαγούδια με Βιο-λογικές Αποπλανήσεις» στα Τρίκαλα

Το βιβλίο της Ελένης Παναγιώτου με τίτλο «Φαγούδια με Βιο-λογικές Αποπλανήσεις» θα παρουσιαστεί στα Τρίκαλα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη συγγραφέα και το κατάστημα «Το περιβόλι της φύσης» την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 12 στη Σουίτα-Art Café στις 12 το μεσημέρι.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαράλαμπος Λαϊόπουλος και η Ελένη Παναγιώτου Τεχ. Γεωπόνος-Συγγραφέας. Την εκδήλωση συντονίζει η Βασιλική Παπαποστόλου.

«Σε μια εποχή, που στον χώρο της διατροφής  το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο και ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος δεν γίνεται με όπλα αλλά μέσω της τροφής, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαστε σωστά ενημερωμένοι, αν θέλουμε να προσφέρουμε σε μας και σ’αυτούς που αγαπάμε ό,τι πιο θρεπτικό και υγιεινό. Η τροφή είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας  και όλοι ανεξαιρέτως θέλουμε να είμαστε υγιείς!

Πως θα μπορέσουμε καλύτερα να απορροφήσουμε τα  θρεπτικά συστατικά των τροφών που λαμβάνουμε; Ποιες τροφές να επιλέξουμε για να έχουμε καλύτερη μνήμη, μεγαλύτερες αποδώσεις ή καλύτερες επιδώσεις  στις δραστηριότητές μας;  Πως θα αποφύγουμε τα φάρμακα; Τι, επιτέλους,  μπορεί να είναι πιο ωφέλιμο, από το μοντέλο που προσπαθούν να μας επιβάλουν  οι «τελάληδες» της διαφήμισης; Ελάτε να τα συζητήσουμε και να λύσουμε πολλές από τις απορίες, που δημιουργούνται στην επιλογή μιας πιο φυσικής και ποιοτικής διατροφής, με κέρδος την υγεία μας» αναφέρει η Ελένη Παναγιώτου.

Περισσότερα για το βιβλίο δείτε εδώ:

https://fagoudia.wordpress.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ