Μπουγιουρντί με δύο τρόπους

Μπουγιουρντί…

Υλικά :

φέτα

ντομάτα
πιπεριά
ρίγανη πιπέρι θυμάρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βάζουμε την φέτα σε ένα πυρέξ και από πάνω ντομάτα και πιπεριά σε κύβους,
στην συνέχεια ριχνουμε πιπέρ,ι ρίγανη και θυμάρι αν θέλουμε και στο τέλος λίγο ελαιόλαδο.

Πρώτος τρόπος ψησίματος
Βάζουμε το πυρέξ στο μικροκυμάτων στο 2 για 20 περίπου λεπτά και σερβίρουμε ζεστό το μπουγιουρντί μας.

Δεύτερος τρόπος ψησίματος για όσους δεν θέλουν τα μικροκύματα
Το ψήνουμε στον φούρνο στους 180 για περίπου μισή ωρίτσα και αν θέλετε το βάζετε σε μια λαδόκολλα.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ