Μπιφτέκια με πιπεριά και φέτα

Σήμερα έχει το μενού μπιφτεκάκια μοσχομυροδάτα!!!

Μπιφτέκια με πιπεριά και φέτα
Υλικά :
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι χοντροτριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
μια κούπα μπαγιάτικο ψωμί
1 ποτηράκι του κρασιου γάλα
150 γρ. φέτα τριμμένη
1 πιπεριά σε μικρά κυβάκια
1 αυγό
λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό αν σας αρέσει
αλατοπίπερο
ρίγανη
2 κ.σ. φυτικά ελαία άριστον
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ζυμώνουμε πολύ καλά.
Αφήνουμε στο ψυγείο για όσο περισσότερη ώρα μπορούμε.
Πλάθουμε τα μπιφτεκάκια μας και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι ή  σε λαδόκολλα.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να πάρουν χρώμα από την μια πλευρά και τα γυρίζουμε να ψηθούν για ακόμα 15 λεπτά.

Καλή επιτυχία.

Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Μαίρη Καρακασίδη ή αλλιώς Γιαγια Μαίρη εν δράση  (τις συνταγές της οποίας μπορείτε να βρείτε και εδώ http://giagiamairi.dimosbox.gr/ και στην σελίδα https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%9C%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-725351180896546/).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ