Ανατροπές στο θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη

Ειρήνη Λαγούδη: Εδώ και ένα μήνα ο γρίφος του θανάτου της 44χρονης μητέρας παραμένει άλυτος, με τους οικείους τους να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Ειρήνη βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Νέα στοιχεία, που μάλλον περιπλέκουν την κατάσταση παρά ξεκαθαρίζουν το τοπίο, εμφανίζονται καθημερινά σχετικά με το θρίλερ του θανάτου της Ειρήνης, που έχει συνταράξει την Αιτωλοακαρνανία.

Κι ενώ τα αναπάντητα ερωτήματα παραμένουν, ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια προειδοποιεί ότι η υπόθεση δεν τελειώσει γρήγορα. Ο Αναστάσιος Δεδές αποκάλυψε ότι, όταν έκανε αυτοψία στο χρυσαφί αμάξι της άτυχης Ειρήνης, δεν βρήκε το μπιτόνι, που φέρεται ότι περιείχε το καύσιμο το οποίο προκάλεσε τη φωτιά στο αυτοκίνητο, ούτε το πώμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο πίσω μέρος της μιζιέρας.

Μάλιστα, επικαλούμενος πληροφορίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν βρέθηκε υπόλειμμα οποιουδήποτε καυσίμου μέσα στο μπιτόνι: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η ποσότητα πετρελαίου – ή οποιουδήποτε άλλου υλικού καυσίμου υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο – δεν ήταν της τάξης των 20 λίτρων, αλλά πάρα πολύ μικρότερη. Επειδή το πετρέλαιο είναι ένα καύσιμο το οποίο δεν έχει την ταχύτητα εξάτμισης που έχει η βενζίνη, μπορούμε κάλλιστα να βρούμε πόσο καύσιμο χρησιμοποιήθηκε τελικά για να ξεσπάσει η φωτιά».

 

πηγή : http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/860612/nees-anatropes-sto-thriler-toy-thanatoy-tis-eirinis-lagoydi#ixzz56y320cEF

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ