Υλικά :
1 γουρουνόπουλο,
αλάτι,
πιπέρι,
πάπρικα,
1 πορτοκάλι,
3 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση :
Πλένουμε το γουρουνόπουλο , του δένουμε τα πόδια, βαζουμε στα μπούτια το σκόρδο. Αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το πορτοκάλι και μετά το αλατοπιπερόνουμε. Το ψήνουμε στους 120 βαθμους στις αντιστάσεις για 4-5 ώρες ή αν δεν χωράει στον φούρνο της γειτονιάς μας.
Καλή επιτυχία.
Την συνταγή μας έστειλε η φίλη μας Αγγελική Αναγνώστου.